Dagens drøm

Innimellom drømmer jeg om agilitystevner gone bad. Det involverer blant annet å ikke rekke briefing, og at banen består av ekstremt merkelige hinder. I natt skulle hundene rundt busker, og slalåmen var kraftig trevirke banket ned i bakken. Kanskje fordi Orkan ikke er særlig glad i slalåm? Dette er nemlig et hinder som det liksom alltid er noe galt med i disse drømmene. Jeg har også drømt noe om at hundene måtte opp i trærne, gjennom et hull i veggen og gjøre ting selvstendig på den andre siden hvor man ikke kan se dem, osv…

..og jeg er den eneste som reagerer på briefing og sier at dette ikke går an?

Jeg lurer på om dette reflekterer noe av roten for min konkurransenervøsitet. Jeg er nemlig vanligvis mest nervøs rett før briefing. Skal skrive det bak øret, til videre jobb med mental innstilling 🙂

3 Comments on “Dagens drøm

  1. Jag brukar också drömma om konstiga banvandringar! En gång drömde jag att det var så dåligt väder att arrangören flyttat in tävlingen i klubbstugan. Förutom att hoppa vanliga hinder skulle hundarna springa under och över möblerna och ut och in i olika rum. Det var så trångt att man knappt fick plats själv. Och ingen utom jag tyckte det var konstigt! Skönt att jag inte är ensam om såna märkliga drömmar iallafall 😀

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: