Online handling med Jess Martin (4)

Jeg digger dette onlinekurset. Det passer meg perfekt å trene når jeg orker det, slippe reisingen, og i tillegg er det relativt rimelig. En ekstra bonus at de seks leksjonene kommer annenhver uke, sånn at kurset varer nesten tre måneder. Det tvinger meg til å trene på en årstid hvor det er lett å bli lat, og motiverer meg til kontinuitet i tankegangen. Det viktigste er selvsagt at Jess er flink, gjennomtenkt og har nye ideer til meg (nye men gode, og bygget på samme grunntankegang)!

Nok skryt, nå om hva jeg skal ta med meg videre fra leksjon 4:

  • Forsinkede framforbytter (på bakside) tenderer til å være litt sene. Kanskje jeg skal belønne etter rotasjon i posisjon der, heller enn før (bare for at han kommer til baksiden og deretter bremser opp)?
  • På post turns av typen #3 i øvelse 1, kan jeg både rotere tidligere og jobbe på selve post turn’en. Hvis han hadde svingt ordentlig over vegringslinjen der (sånn som jeg har jobbet med i øvelsen med utlagte leker og mange alternativer) hadde ikke tunnelen vært et spørsmål i det hele tatt. Kan sikkert videreutvikle og jobbe med utlagte leker i denne kombinasjonen.
  • Decel til threadler er bra, men ofte for sen. Antar at jeg må lære meg når jeg kan bremse (og hvor langt unna hinderet), samt jobbe med den verbale støtten (jfr øvelsen med de rette tunnelene hvor verbal betød next to nothing når jeg var for langt bak)…
  • Jeg må finne ut av commitment pointet hans. Får ofte beskjed om at jeg er for sen for å forberede ham. (armbytter, decel osv)
  • Han driver skikkelig ut sideveis der hvor jeg prøver å ta vekk pull off-threadler. Dette burde egentlig ikke være vanskelig å fikse, så jeg skal huske å legge litt innsats i det.
  • Igjen, sen verbal i tunneler er umulig for ham å reagere på (må svinge allerede i tunnelen for å ikke komme ut i full fart og måtte gjøre en hard sving på bakken etterpå).
  • Det er ikke nødvendigvis et mål å komme langt bak på threadler, da begynner de å likne serpentinposisjon og det er ikke rart at han kommer over hinderet i stedet for inn før.
  • Flere threadler på rad er vanskelig, men en bra kur for meg som overroterer. Da blir det nemlig enda vanskeligere å rekke 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: