NO-filmer (bedre sent enn aldri?)

Endelig fant jeg igjen videokameraet, så her kommer filmene av Kuling fra Norwegian Open. Bris og Orkan (som Sigurd konkurrerte med) finnes på YouTubekanalen min (www.youtube.com/ingeridklaveness).

Kort fortalt vil jeg vel si at jeg er fornøyd med Kuling, han startet med å ta napp nummer to i ag1 (men med et ganske dårlig bomfelt, samme type felt som jeg disket ham for dagen etter). I tunnelcupen hadde det nok gått bra hvis jeg hadde husket banen 😉 og han avsluttet helgen med å gå feilfritt i hopp 2 – men ikke raskt nok til napp med dagens regler. Først og fremst litt surt at jeg (som startnummer 2) safet meg gjennom, og sikkert kunne tatt inn et sekund eller to på å jobbe svingene bedre, men samtidig at en femteplass av noe sånt som 60 startende ikke holder til napp. Skulle virkelig ønske at nappene hadde vært fordelt prosentvis. Men jaja, vi får bare jobbe videre, og heretter skal jeg prøve å holde meg for god til safingen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: