Oppladningsuke

På lørdag skal vi på årets siste stevne. Dogs4all er virkelig utenfor sesong, men når NKK har investert i nytt underlag til oss, må vi jo stille opp og vise at vi setter pris på det 🙂

En ting jeg har lært av Kuling denne høsten når vi har kommet igang med konkurransekarriæren, er at han funker best hvis han har trent mye uken før. Dette gjelder spesielt riv, men også rent generelt. Han blir roligere i hodet og en aning langsommere, og dermed mye enklere å handle. For rivenes del synes jeg det er ulogisk (sliten kropp, mye annen trening er jo å ta penger ut av banken med tanke på hoppteknikkbiten), men jeg takker og bukker for alt som fungerer!

Målsetningen for lørdagen er å satse skikkelig i hopp2, det skal ikke safes verken med tanke på riv eller disk 🙂 I ag1 skulle jeg gjerne hatt det siste nappet (hadde vært deilig å ha ham i kl 2 før året er omme!) men jeg skal virkelig prioritere feltene.

Vi trener litt av hvert denne uken, jobber med slalåminnganger på 4-6 pinner, lurer ham stadig av feltene, og har i tillegg jobbet litt med hoppteknikk. Det er bløtt og fælt ute, men gresset er fortsatt sånn noenlunde i form, så i ettermiddag tok vi blant annet en økt med power vs basic. Skal prøve å få med meg en felt-økt til før vi setter kursen østover også!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: