Gjetefilm, november 2012

Det er så gøy å være nybegynner på noe helt annerledes! Jeg lærer masse, masse, og Kuling er nok en snill nybegynnerhund. Han har ikke så voldsomt mye trøkk, men til gjengjeld gjør han ikke så mye galt heller. Han har en evne til å roe ned villsauene, og de er akkurat passe vanskelige for oss. Perfekte utfordringer! Her er noen små klipp fra i dag:

Til sammenlikning, her er en film fra september:


Han har tent mer, han har bedre avstand, han begynner å forstå kommandoer, og ikke minst – villsauene er mye mer utfordrende enn de snille borrelås-sauene vi begynte med. Vi gjeter dessverre ikke så veldig ofte, maks én gang i uken. Men vi lærer jo likevel 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: