Running contacts – take one

Da har vi begynt (det gjelder å skynde seg før vinteren kommer og gjør all trening umulig!), i dag har jeg først filmet en økt med ren testing (stilstudie), og deretter trent to økter. Fokuset nå ligger på å få ham til å løpe raskt og jevnt, ikke på hvor han treffer. I testingen belønte jeg alt, nå belønner jeg alt unntatt rene, store hopp. Først når han konsekvent løper rent med bra spredning på bena (på samme måte som han løper på flatmark) skal jeg begynne å bry meg om hvor på planken bena treffer, har jeg tenkt.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: