Det meste er jo bra

Jeg merker at jeg lar totalfølelsen overskygges av feltproblemene. Det meste har jo blitt bedre! Kuling går fort, river mindre, er enklere å handle, og følelsen av å handle ham er egentlig bedre enn den noen gang har vært.

På gårsdagens klubbmesterskap (siste og tredje del for i år) vant han klassen sin. Han har ikke sjanse på sammenlagt-tittelen siden han gikk glipp av første delkonkurranse pga seneskaden, men han har vunnet begge de han har vært med på.

Sammenlagt-tittelen tror jeg dermed at Sigurd og Orkan kommer til å få, de har nemlig vunnet sin klasse ved alle tre delkonkurransene. Mine fine!

Når det gjelder stoppfeltene har jeg ikke kommet på noen mirakelkur, men jeg skal prøve nok en gang å alliere meg med noen som kan hjelpe meg med å fokusere på feltene (og kun feltene) på briefing og før start. Jeg har ikke klart å finne noen som er villig til å kjefte på meg hvis jeg gjør feil, men kanskje noen kan tenke seg å hjelpe meg med fokus før start, i hvert fall. Når Sigurd er med er det nok ikke noe problem å få hjelp, og han kommer til å være med på Telemarksstevnet i januar, så der har jeg i hvert fall håp om å klare å være konsekvent.

Løpende felt har vi trent nesten hver dag denne uken. Vi er fortsatt på bakken, og belønner alt unntatt store hopp, men gir fotball-jackpot for de fineste bakbenstreffene. Det hjalp å begynne å kaste leke i stedet for å ha den utplassert, farten er der uansett, og han hopper sjeldnere på enden. Det er så gøy å prøve noe nytt! Jeg har jo fått til RC med Orkan, men det er annerledes med en stor hund. Med Orkan handlet det om å presisere et ekstremt stramt kriterie, og det var mye vanskeligere å se hvor han traff fordi stegene hans er så raske og korte (bena går som trommestikker). Med Kuling kan jeg ser mer på hvordan han løper og mindre på hvor bena treffer. Det gjør det enklere, synes jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: