Running contacts, dag 3

Den økten jeg filmet i dag var nok den dårligste, jeg fikk mye hopping midt i økten, antagelig fordi jeg flyttet på det hinderet han tar før planken. Samtidig som jeg gjerne vil ha frem gode treff, vil jeg variere omgivelsene nok til at han skal bli bevisst på å velge god løpestil (og etter hvert justere steglengden for å treffe bra) selv om forutsetningene forandrer seg.

Jeg har hevet plankene opp på et bildekk, for å gjøre det lettere å bli på planken hele veien (han hadde en tendens til å springe av halvveis og løpe ved siden av). I tillegg har jeg satt opp to pinner i enden, for å gjøre det enda mer klart at han skal springe  enden, ikke ved siden av. Jeg er litt usikker på om jeg har hevet planken for tidlig. Det så ikke ut til å gjøre noen stor forskjell på løpestilen, men jeg tror jeg skal ta den ned igjen og teste det også. Jeg vil bli helt kvitt hoppingen før jeg øker høyden.

Jeg fokuserer fortsatt bare på løping, det eneste jeg ikke belønner er store hopp. Men jeg prøver å jackpotte de beste treffene, særlig bakbenstreff. I tillegg jackpotter jeg når han har hoppet og så endrer stilen til pen løping, uansett hvordan han treffer.

One Comment on “Running contacts, dag 3

  1. Kan hende hæn hopper fordi plankene er litt ustabil på midten? Prøv å legge noe under midten forå støtte opp kanskje og se om det hjelper? 🙂 Lykke til! Vi har akkurat begynt på samme prosjekt… 😉

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: