Running contact contraption versjon 2.0

Jeg har bygget en ny og mer solid klikkerplate. I den gamle var topp-platen limt fast på klikkerne, og da gikk klikkerne fort i stykker. Den nye platen har 40 cm med trykksensitiv plate, og 50 med hardt, skrått felt (for å kompensere for høyden på klikkerne og lage en jevn overgang). Selve den trykksensitive delen er rammet inn, men ligger løst oppå klikkerne. Dermed blir ikke belastningen av sideveis trykk så stor, og jeg håper at den varer lenger.

Den skal få litt maling og sånt, men jeg kunne ikke dy meg for å teste den ute. Kuling tar mange korte steg og går ikke så fort som ellers, men det er nok mest fordi det er glatt og snø. Vi vil ha vår! I mellomtiden får vi forsøke å trene litt inne (selv om lokalet på 12*18 meter er for kort til å få til noe ordentlig løpende felt….).

Dette er ikke først og fremst løsningen på min idé om løpende felt, men et hjelpemiddel for både meg og Kuling til å være sikre på hvor han traff, og gi umiddelbar feedback. Planen er fortsatt å lære inn RC Trkman-style, med full fart og lange steg. Bare så det er sagt, altså 🙂

2 Comments on “Running contact contraption versjon 2.0

  1. Overskudd kan jeg nok ikke skryte på meg, men det man trenger er en god idé og en snill mann som gidder å sage finérplater 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: