Testing, testing…

I dag var jeg i litt bedre form, og orket å teste den nye RC-contraption’en litt mer ordentlig. Tre økter, alle sammen filmet for analyse.

Det virket som om Kuling umiddelbart ble mer oppmerksom på hvor han treffer, så fort han fikk umiddelbar feedback fra klikkerne. Han kjenner nok også rent fysisk når han treffer platen, siden den gir etter under beina hans (når knappene på klikkerne trykkes inn). Derfor kunne jeg begynne å legge på de forstyrrelsene jeg vet han har vanskelig for; mye løping fra min side, og utplassert fotball som ligger ganske nær enden av planken.

Det eneste jeg er redd for akkurat nå, som jeg ikke riktig har en plan for, er om han går inn i et mønster med frambeinstreff. Jeg vil helst ha bakbensfelt, fordi de både er lettere å se (for dommere og for meg selv), men også fordi jeg tror det er lettere å få dem stabile over tid. Klikkerplaten sorterer jo ikke hvilke bein han treffer med, men jeg gjør mitt beste for å se hvordan han treffer og gi jackpot for de fineste bakbenstreffene.

Jeg skulle ønske at jeg hadde hatt energi til å trene masse, masse nå siden vi ikke har fått snø enda, men det fikk bli med de øktene i dag. Det er meldt sol og ingen snø i flere dager fremover, så forhåpentlig får vi trent nok til at Kuling forstår det mest vesentligste før vi må gå ned på treningsmengden og bare trene inne. Film fra i dag:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: