Løpetid

Den løpske lapske plukker jo gjerne kjekke tidspunkter. Sigurd oppdaget blødning på mandag (7. januar), og allerede i dag (!) viser hun tegn til å legge på halen for Kuling. Det stemmer ikke i det hele tatt med hennes typiske syklus, hvor hun blør i minst ti dager først. Dessuten er det bare snaut fem måneder siden forrige gang (farvel til drømmen om en seksmåneders-syklus, altså!). Meget mulig at det innbilte svangerskapet (som denne gangen varte en halv evighet) kan ha noe med saken å gjøre…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: