Rekruttprosjektet

Jeg har takket ja til tilbudet om plass på rekruttprosjektet. Det innebærer i praksis at Kuling og jeg får delta på to treningssamlinger, en i mars og en i september, sammen med landslaget: http://rekruttnorge.wordpress.com/prosjektbeskrivelse-rekruttprosjekt-agility-2013/

Jeg var i tvil om jeg skulle takke ja, for det er en rimelig fet egenandel på 3000 kr pluss fem netter med overnatting, og flere timers reisvei. Totalprisen blir stiv. Kanskje ikke så farlig for de som er heldige og får sånt betalt av klubben sin, men det får ikke jeg, gitt.

Hva jeg kommer til å lære, kan jeg ikke forutsi. Jeg har ikke gått kurs for noen av de aktuelle instruktørene før. Men jeg velger å se på det som konkurransetrening heller enn kurs. Dermed bør jeg lage meg en plan for hva jeg skal fokusere på, og ta litt ansvar selv for hva jeg skal få ut av samlingene.

Inntrykket jeg har fått fra de som har vært med på dette før, er at det blir gått mye baner, og gitt lite tilbakemeldinger. Målsetningen for den første samlingen skal være å fokusere på kriterier og belønninger. Jeg skal prøve å ikke la meg påvirke alt for mye av at jeg blir tatt tiden på, etc, og heller velge å belønne felt (og være konsekvent med kriteriene, altså gå av banen om Kuling ikke gjør sin del av jobben), selv om vi kanskje pushes til å gå for en god tid.

Med andre ord – jeg skal bruke den første samlingen til å gjøre sånn som jeg skulle ønske at jeg gjorde på alle konkurranser. Noe av presset og konkurranseinstinktet blir sikkert det samme som på et vanlig stevne, så da kan jeg benytte anledningen til å være flinkere med belønninger og kriterier enn jeg er på konkurranser som teller 🙂

One Comment on “Rekruttprosjektet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: