Utstillingstrening

Når Bris stiller seg opp og ser på en godbit, havner bakbena litt under kroppen, og gjerne vridd utover. Tidligere har hun syntes det var utrolig ubehagelig om jeg forsøkte å flytte på bena hennes, så jeg har i stedet bare stilt henne opp på nytt, og forsøkt å få henne til å stoppe i en posisjon hvor bakbena står naturlig.

Siden hun blir tøffere og tøffere, og vi skal på utstilling i slutten av måneden, trener vi litt mot det. For det første vil jeg at hun skal være komfortabel med at dommeren bøyer seg over henne og tar på henne. For det andre vil jeg gjerne kunne flytte på bakbena hennes, sånn at hun står pent.

Jeg bruker rett og slett omvendt lokking. Klemmer litt på henne, tar på et ben, eller kanskje flytter på et, og belønner for at hun ikke flytter på de andre bena. Hun begynner å bli riktig flink, gjør hun!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: