Jeg vil ha vår og løpende felt!

I fjor freste jeg en stor flekk på agilitybanen midt på vinteren, som hadde rukket å smelte allerede 14. mars.

Jeg prøvde å frese i år også, men snøen er alt for tung og dyp. Skulle nok gjort det med én gang, før det ble så mye snø… Jeg har måkt en åtte meter lang stripe for hånd, men der tok energien slutt. All aske som ovnen klarer å produsere, havner også i en lang stripe. Men om det smelter like bra som i fjor, tviler jeg sterkt på…

Jeg vil ha vår, og en lang, fin plen å trene running contacts på! Det prosjektet har modnet en hel masse hos meg siden de første spede øktene i november, og jeg gleder meg veldig til å fortsette! Sånn så det ut da vi ga oss:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: