Smugtrener RC

Jeg har vært ute på gårdsplassen og smugtrent litt løpende felt. Ja jeg vet, jeg skulle vente til det ble fint føre og mulig å trene hver dag. Men nå går det vel mot vår? Det er i hvert fall plussgrader og ingen umiddelbare utsikter til snøvær.

Første økten kjørte jeg på Bris’ vippeplanke (som vi hadde inne og ga alle måltider på en lang periode). Den er flat og fin, men for kort. Han får ikke plass til et helt steg på den, hvis han starter med frambeina ender han med frambeina også. Altså gir det mest frambeinstreff, og det vil jeg helst ikke ha.

Dermed gravde jeg frem en ordinær bomplanke fra snøen, og prøvde med den. Bedre, men han forsøker gjerne å hoppe fra midten og lander pent på feltet med frambeina, eller satser langt fra enden med bakbeina.

Litt usikker på om jeg skal forsøke å få laget en mellomtingplanke, som er lang men flat, eller om jeg skal fortsette på bomplanken (det ser vel ikke SÅ ille ut?) og jackpotte de beste treffene… Tips mottas med takk!

Testet litt mer senere på dagen. Det funket sånn noenlunde å bruke den flate planken pluss contact contraption’en sammen, da fikk han plass til en hit pluss et helt steg. Men fikk fortsatt mest frambeinstreff, og en god del hits kun midt på planken. Så nå har jeg sendt Sigurd innom byggevarebutikken på vei hjem fra jobb for å skaffe meg flere finérplater å bygge av.

Enda mer, lørdag:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: