Enda flere milepæler

Jeg kunne nok lett skrevet noe negativt om Bris nå. Hun har nok en gang angrepet Orkan med uforholdsmessig intensitet, og jeg vurderer nå sterkt om Orkan skal bli boende hjemme… Mer om det en annen gang. Tror jeg.

Jeg har derimot mye mer lyst å skrive noe positivt. Frøken Pus utvikles nemlig stadig i gode retninger også! I dag klippet jeg for aller første gang klørne hennes uten å ha hjelp til å holde. Jeg holdt rett og slett bare foten, og klippet én og én klo.

Jeg startet med å klippe Orkans klør (med én frolicbit som betaling for hver klo jeg klippet). Deretter Kulings. Da hadde Bris rukket å sitte lenge nok og være sjalu på godbitene de andre fikk, til at hun faktisk ville være med på leken. Nyklipte klør, og sliten Bris. Bra!

Da vi var i Bergen kom hun tilbake med en ball, helt uoppfordret. For aller første gang i sitt liv, synes hun altså ikke det var ubehagelig å komme til meg med en verdifull ressurs. Wow!

Inspirert av det, har vi begynt å trene på formell apport. Godbiter for å løfte på en apportbukk, altså. Da hun var liten og jeg forsøkte meg på den treningen, løp hun og gjemte seg. Nå tripper hun opp og ned og prøver, så intenst hun kan, å få meg til å klikke så hun kan slippe apporten foran meg 🙂

Bris og ballen i Bergen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: