Bursdagshelg i Mjøndalshallen

På lørdag hadde jeg bursdag, og hele helgen har vært en aldri så liten agilityfest. Besøk av storebror Henning, og i tillegg Bodil, Bjørnar og Mathias. Overraskelsesvisitt i Mjøndalshallen av Siv (og Vips!) og Mari. Tidlige morgener med Anne Tone, og den viktige dosen skravling med Catrine og Lene. Bøttevis med gratulasjoner. Og MASSE kake! Lyder vel bra?

Kuling var GLAD for å se Vips! Ville bare leke 🙂

Lørdagen startet med debut i rally-lydighet. Kuling var en drøm å gå med, lett å varme opp, lett å fokusere. Hvis jeg ikke hadde rotet det til et sted, ville vi fått 198 av 200 poeng, og andreplass. Jeg er kjempefornøyd (rot til tross), dette var tross alt et Pippi Langstrømpe-prosjekt av typen “det har jeg aldri gjort før, så det kan jeg sikkert få til”. Dette var en god gjennomkjøring å ha i bagasjen før den planlagte LP-debuten i april!
Begivenheten ble til og med filmet i HD, med mitt splitter nye videokamera (tusen takk for bra bursdagspresang, Sigurd!):

I agilityløpet var han komplett ufokusert (lurer på om han forsøkte å følge med på hva som skjedde i den andre ringen eller noe sånt?). Hallen var trang, og det var en stor utfordring å få varmet ham opp skikkelig uten at han giret seg for mye opp ved å se på agility. På pluss-siden fikk vi gode felt, og ingen riv!
Før hoppløpet var han kvalm og uvel, jeg var litt i tvil om jeg skulle gå med ham i det hele tatt. Jeg fikk i ham litt mat og vann, og han ble piggere. Men farten i løpet var ikke helt på topp, og vi fikk et riv. Ellers bra.

I dag startet vi med et herlig hoppløp. Alt fløt, og Kuling var akkurat passe rask og likevel konsentrert. Gøy! Riktignok disket vi, men skitt heller. Følelsen var god!

I agilityløpet skremte han nesten brokk på meg. Hjertet hoppet i hvert fall høyt i brystet på mange av de som så på. Midt på bommen kom han i ubalanse, og falt av i stor fart. Han landet på siden, men reiste seg og var pigg og glad (han er en type som har følelsene utenpå, så jeg tror han ville vist det om han hadde hatt vondt på noen måte). Jeg sjekket ham kjapt, og bestemte meg for å ta bommen på nytt og belønne feltet. Deretter gikk jeg ham rolig ned en lang tur, kjente gjennom hele hunden grundig og bestemte meg for at han skal få en sofadag eller to for sikkerhets skyld. Det ser ut som han tar mesteparten av nedslaget på venstre skulder, så jeg skal følge ekstra godt med på den de neste dagene…

3 Comments on “Bursdagshelg i Mjøndalshallen

  1. Det virker som han er rimelig uskadd. Han er kanskje litt stiv, og i går kveld ville han ikke at jeg skulle ta for mye på ham. Men i dag bare koser han som vanlig, så vi følger planen om noen dager på sofaen, massasje og kanskje noen korte turer i bånd for å gå ut litt stivhet…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: