Lydighetskvaler

I går hadde vi en skikkelig dårlig lydighetstrening, Kuling og jeg. Vi trente under mer konkurranselike forhold enn tidligere, sammen med Anne Tone og tispene hennes. Kuling var ufokusert, jeg reagerte alt for raskt på kommanderingen, og omtrent alt ble galt.

Jeg er glad jeg ikke filmet lineføringen, for dårligere lineføring tror jeg man skal lete lenge etter. Det så ut som at Kuling aldri har lært noe som har med lydighet å gjøre i det hele tatt! Katastrofe!

Akkurat nå angrer jeg bittert på at jeg meldte oss på lydighetskonkurranse, og at den er om bare en drøy uke. Tenk om han er like ukonsentrert på konkurransen som han var i går. Hjelpes meg :-/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: