Endelig Hove-stevne igjen!

Jeg digger agilitystevnene på Hove. Bra underlag, flinke arrangører, god stemning, og nå igjen to av mine desiderte favorittdommere: Ton Van de Laar og Sascha Grunder! Og akkurat som i høst ble det et bra stevne resultatmessig i tillegg. Dessuten har jeg fått et badass solbrilleskille 😉

Høydepunktet var vel søndag morgen. Kuling startet dagen med å vinne hopp 2, og Bris fulgte opp rett etterpå med seier i hopp 3! Ekstra moro med henne, som jeg ikke har forventninger til. BonusBris 🙂

Lørdag tok Bris sitt aller siste napp (men hun blir i AG2 en stund fremover, vi skal blant annet ned en tur og prøve oss på svenskene i mai, på et rent klasse 2-stevne). Kuling fulgte opp søndag ettermiddag med å ta napp i ag2 i tillegg til morgenens hoppnapp, så nå mangler han plutselig bare et napp av hver type for å bli klasse 3-hund. Hu hei hvor det går, for tiden!

Kuling er helt fantastisk å konkurrere med for tiden. Jeg våknet litt for tidlig søndag morgen og bare gledet meg til å stå opp og ta ham med ut på banen! Han blir enklere og enklere å handle, svinger bedre og bedre, tåler stadig høyere stressnivå (selv om jeg fortsatt skjermer ham en del fra å se på de som går før ham blant annet), og hopper bedre med stadig færre riv til følge. Gøy, gøy, gøy, at all treningen endelig begynner å synes på konkurranse!

…men vi har masse å gå hjem og trene på. Hoppløpet vant han med 4,7 sekunders margin til andreplassen, og 8 til tredjeplassen. I AG ble vi derimot slått med 4,5 sekunder (og kom på andreplass). Vi trenger løpende felt for å hevde oss mot de aller beste tidene i agilityklassen, snakk om perfekt motivasjon nå som det endelig er bart ute og jeg kan begynne å trene! 😀

Jeg er godt fornøyd med lørdagsløpene hans også, særlig at jeg turte å utfordre slalåmen rett frem helt alene. Det føles så bra å våge å ta frem det vi har trent på hjemme, ute på konkurransebanene. Vippene hans er knallbra, men han viser fortsatt lavt tempo og usikkerhet over bommen etter fallet i Drammen…

Kulingfilmer (først lørdag, så søndag):


Brisfilmer (først lørdag så to separate søndagsfilmer):Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: