1. mai-stevnet i Moss 2013

En aldri så liten 1. mai-tradisjon! I år fikk jeg fire strake disk med meg i bagasjen hjem, men er allikevel fornøyd. Særlig Kulings hopp2-løp er gøy å se igjen på film! Helt perfekt, bortsett fra en bitteliten disk på slutten. Agilityløpet hans bar mer preg av vims og dårlig samarbeid, men hadde også noen fine detaljer.

Bris slo seg i slalåmen i det første løpet, og hadde dermed ingen planer om å gå slalåm i neste løp heller. Bortsett fra det synes jeg hun hadde en bra dag, særlig farten hennes var bedre enn på lenge. Når slalåmen punkterte selvtilliten hennes sånn, var det ekstra godt å se henne våge å ta i litt på hoppehindrene etterpå 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: