Mac’en min er død

Den har muligens ladet for aller siste gang. Vurderer diverse piratløsninger med ledninger rett på batteriet etc, men de konvensjonelle mulighetene er allerede utprøvd. Jeg har ikke råd til å kjøpe ny (fuck ME, fuck AAP!), så inntil videre forblir filmene på kameraet…

Jeg kan i alle tilfelle avsløre at running contacts-treningen fortsatt er både morsom og tilsynelatende enklel, her er et bilde fra i dag. Vi har bommen på 95 cm, og her tror jeg vi blir en stund. Det føles som en passende høyde å drive litt proofing på før vi går videre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: