Motivasjonsdipp

Jeg vet ikke om det er en dipp i motivasjonen, eller hva det er. Men en god stund nå, egentlig siden vi begynte å trene ute, har jeg nesten ikke trent “normal” agility. Alt har handlet om løpende felt, og det føles egentlig helt ok. Vi blir sikkert mer rustne i handlingen, men nå som alle nappene er på plass og klasse 3-karriæren skal begynne, har jeg plutselig enda større detaljfokus enn til vanlig (og jeg er jo perfeksjonist fra før!).

Med død harddisk og all annen moro blir det ikke filmet noe særlig, men den lille treningen vi gjør, handler altså om løpende felt. Her er et bittelite mobilklipp fra i går:

Som du kan se på filmen har jeg tatt bommen litt ned igjen. Med full høyde forsvant mønsteret en periode, han traff dårligere, ble dermed nøyere, og la inn flere rotete steg. Jeg vil gjerne ha justeringer, men vil ikke miste trøkket og steglengden. Deilig å ha en bom som er lett å justere høydemessig, så jeg kan trikse litt med høyden når jeg har lyst 🙂

Noen konkurransefrie helger gjør i alle fall godt for kropp og sjel. Mest for kroppen, helt klart, men jeg tror særlig at detaljfokuset har godt av mindre konkurransepress og mer langsktig tenkning. Vi skal ut og seile i sommer, og før det er det bare to konkurranser igjen. De har jeg tenkt å bruke til testing og triksing, jeg har ingen store forventninger til å gå inn og vinne på de aller første klasse 3-startene våre.

Etter sommeren kommer vi tilbake med enda finere detaljer, mer motivasjon, og mer muskler. Seilferie blir nemlig en fin anledning til å trene balanse og muskulatur!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: