Stav 2013: galskap

Jeg spurte meg selv før jeg dro, om det ikke rett og slett var galskap å konkurrere så kort etter en lang og omfattende treningspause. Det viste seg at det var nettopp det det var.

Kuling ville helst ikke stå på felt, kunne godt tenke seg å fuske med både utganger og innganger i slalåm, hadde ikke noe stort behov for å legge inn ekstra steg der jeg ba om det, og kort fortalt disket vi hvert eneste ett av de åtte løpene. 

Noe var jeg likevel fornøyd med. To løp i kategorien “nesten feilfritt”, og ett løp hvor han sto bra på feltene. Han viste god hoppteknikk, økt styrke og balanse. Han var tross alt relativt på nett, til å ha trent kun mandag-tirsdag-onsdag etter nesten to måneders pause. Vi var bare rett og slett ikke samkjørte nok til å få det til å holde et helt løp fra start til mål.

Det ble også en påminnelse om hvor sårbar selvtilliten er, når man bygger den på prestasjoner. Magefølelsen var ikke særlig god på vei hjem søndag ettermiddag, med åtte av åtte disk i bagasjen. Da hjelper det å analysere film, og få se i svarthvitt og fine farger at ikke alt er dårlig. Likevel en sterk påminner om å være klar over hvor man legger troen på seg selv…

Jeg har klippet sammen en liten film med det jeg har lyst å huske:

Nå skal jeg ikke konkurrere mer før i slutten av september (Hove!), men likevel skjer det masse spennende. Treningshelg, kurs her hjemme og rekruttsamling, for å nevne noe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: