Slalåmtrening

Kulings slalåmferdigheter lider helt tydelig under at vi ikke har klart å skaffe oss en ordentlig slalåm. (Mange historier om forsøk på bestilling som ikke egner seg på trykk.) Det blir nesten aldri trent, og verken innganger eller forstyrrelsesstyrke har vært noe å vise frem det siste halvåret. Fysj!

Etter noen økten ble dette oppsettet stående. Det gir mulighet til ulike vinkler begge veier.

I forbindelse med Thomaskurset var jeg så heldig å få lånt en slalåm. Jeg har den i hagen enda et par dager, og fokuserer på å reparere de viktigste ferdighetene. I stedet for å skrive et langt og komplisert innlegg, klipper jeg inn dagens sider fra treningsdagboken (ja, jeg har vært flink og ført treningsdagbok!), som du kan få prøve å tyde hvis du er ekstra interessert 🙂

Vil egentlig ikke la ham repetere feil (han later ikke til å lære av det), men i økt 10 gjorde jeg det systematisk med belønning hvis riktig og jackpot hvis riktig kom på 1. repetisjon, og fikk veldig god effekt av det (avsluttet etter fem rette førsterepetisjoner). Vet ikke hvordan jeg skal tolke det?

Økt 9 av totalt 10 filmet jeg. Litt høy feilprosent i den økten, men det viser i alle fall omtrent hvordan denne treningen ser ut:

Trykk her for å se resten av innlegget, med sidene fra treningsdagboken:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: