Hove, høst 2013

Endelig tilbake i Arendal (har jeg nevnt at jeg digger de stevnene?), og jaggu ble det seier denne gangen også. SuperLu slo til i det aller siste løpet, og gjorde mamsen stolt. Det føltes selvsagt bra å være tilbake på toppen av pallen!

Det ligger mange filmer fra helgen på youtubekanalen min, her kommer seiersløpet som første film:

Ekstra pluss i boken for at jeg ikke trengte å gå av banen for noen uakseptable felt denne helgen! Det hadde jeg faktisk ventet at jeg kom til å måtte, etter konsekvent fusk på Stav, og mye rusk på trening i det siste.
I tillegg fikk vi en 8. plass i ag lørdag, så nå har vi tre av de fem nødvendige søknadsresultatene (don’t get me started når det gjelder de fordømte landslagsreglene) i den klassen. I hopp har vi derimot fortsatt bare tredjeplassen fra Bergen i juni…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: