Norwegian Open 2013

Så skulle vi få testet oss mot verdenseliten – med ca 100 startende i klasse 3 large og over 200 i NO large, var startlistene spekket med store navn. Banene var tilsvarende krevende.

Kuling og jeg hadde en dose flaks, en dose uflaks og kom gjennom én bane uten disk – til gjengjeld et godt feilfritt løp. 1,5 sekund bak Kelly på femteplass, men helt nede på 13. plassen. En klar reality check på tid, men på pluss-siden var de aller fleste som slo oss utlendinger med langt mer erfaring i bagasjen. Det halvannet sekundet opp til femteplassen kunne vi hentet på noen dårlige svinger, men de fem sekundene til overlegne Lisa Frick på toppen av plassen, de skal det la seg godt gjøre å hente inn! Skikkelig inspirerende å se de beste på så nært hold. Her kommer film av våre fem løp:

Tross mangel på fancy resultater er jeg veldig fornøyd, både med inspirasjonen og faktisk med det meste fra løpene våre. Ubehagelig opplevelse det som skjedde før ag3-løpet søndag morgen, neste gang Kuling får en sint hund mot seg rett før start skal jeg ikke prøve å starte. Hadde jeg ant at det kunne resultere i en så ufokusert hund og påfølgende stygg kræsj, hadde jeg gått rett av banen i stedet. Helt klart noe å lære av, og være glad det gikk bra.

Selve NO-arrangementet har mange skrevet mye bra om, jeg skal ikke prøve meg på å gjenta alt. Synd det ikke foreligger planer om å gjenta suksessen de kommende årene, forstår godt at det er vanvittig mye jobb, men på deltakersiden er det spekket med fordeler, i alle fall…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: