Gjeting – kan drive og har funnet avstand

Midt mellom all agilitytenking har vi rukket å gjete noen ganger denne høsten. Thomas fikk frem noe fin avstand under press da vi var en snartur der. Da jeg kom hjem og lånte meg en lang pisk fikk jeg frem den samme avstanden, og vips har jeg fått en vid gjeterhund! I går hadde vi en skikkelig god treningsøkt, fikk til og med en ekstra bøtte skryt på melding etterpå. Veldig gøy!

Her er en bitteliten snutt som viser noe av avstanden han har funnet. Herfra kan det da ikke være så alt for langt igjen til jeg kan lære ham å hente på ordentlig?

Planen min er å fade pisken så raskt som mulig, begynte med det allerede på økt to (i går), og det ser egentlig ikke ut til at den trengs lenger, nå som han har kommet på at press betyr avstand. Skal teste å ta over snora til en vanlig stav, og deretter ha med kun staven.

Hvem vet, kanskje kan vi gjøre et forsøk på bruksprov til våren? Det har ikke gått så fort fremover i og med at vi har trent så sjelden, men begynner det jaggu å vokse frem litt selvtillit hos både meg og Lu 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: