Desember allerede

Det har skjedd mye i det siste, men jeg har ikke hatt så lyst å skrive om alt. Mamma har vært syk, så jeg har vært mye hos henne, Storm har vært syk, og til slutt blitt avlivet, og i tillegg har det skjedd en masse annet.

Hundene har heldigvis hatt agilityfri, så treningsplanene har ikke lidd særlig mye under at vi har reist mye og vært lite hjemme. De har gått en hel del tur, vært med på reise, og Kuling har begynt å trekke kjetting. Vinterhvilen innebærer altså ikke totalhvile her hos oss, men null agility en måneds tid.

Nå er vinterhvilen slutt, det er bare en måned til sesongstart i Langesund, og jeg har håpløst dårlige treningsmuligheter. Det er på grensen til skiføre ute, og ingen bare baner å bruke. Hovedklubben min har jeg gitt opp, de har lagt et underlag som er alt for glatt og alt annet enn homogent, med andre ord livsfarlig å trene agility på. Den private treningsgruppa har en ridehustrening i uka, men på et håpløst tidspunkt, og med så mye reising som vi gjør for tiden, passer det nesten aldri. Den nye lokalklubben min skal etter sigende starte med ridehustreninger etter nyttår, jeg er spent på hvordan det blir! Resultater i Langesund er det vel dumt å forvente, dessverre…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: