Moelv 2014 – kjip form og tvilsomme resultater (men seier med laget)

Formen er ikke noe særlig for tiden. Vanligvis kan jeg ta meg noen timer “fri” fra sykdommen en gang iblant, uten at det får for store konsekvenser, og det er nettopp det som gjør livet greit å leve. De timene fyller jeg med så hyggelige og motiverende ting som mulig, blant annet agility. Men den siste måneden har jeg fått skikkelig baksmell av å gå meg en tur på ski, trene agility dra på handletur etc. Det mest markante er melkesyren som sitter i lårene i dagesvis etter trening. Greit forklart var jeg ikke så forventningsfull før Moelv-turen…

Tok med meg campingvogn og Bris og Kuling, og planla sånn at jeg hadde god tid med noen ekstra dager til hjemturen. Veldig fornøyd med den “nye” campingvognen, den er fin å trekke og akkurat passe stor (liten) å bo i. Varmt hadde vi det også, tross kun gassvarme 🙂

Resultatmessig ble det mest disk på Kuling, kun lagløpet lørdag ble feilfritt. Men følelsen var ikke så gal, vi samarbeidet bra og det var tross alt mye vi fikk til. Slet litt med at det var trangt rundt ringene før løpene, etter alle de dårlige opplevelsene Kuling har hatt med andre hunder i det siste, synes han det er veldig ubehagelig når andre hunder kommer for nære… Bris gikk flere gode feilfrie, men tidene holdt ikke helt. En tredjeplass som beste, bortsett fra seier med laget lørdag, da. Her er de lagløpene:

På grunn av formen øvde jeg på å ikke sitte i hallen og få med meg alt. Usosialt og ganske kjipt, men skal jeg holde på med fritidsaktivteter med den sykdommen jeg har, må jeg lære meg å begrense belastningen så mye som mulig… Nyttig trening i alle fall. Dette er nok noe jeg må lære meg å være komfortabel med… En god del av helgen så dermed sånn ut:

Med beina høyt, OL på radioen og Limtrehallen i umiddelbar nærhet.
Kuling; verdens aller beste moralske hvilestøtte.
Bris syntes ikke det gjorde noe at hun slapp å være alene i campingvogna 😉

Satte stor pris på å ha Anne Tone og Bjørnar til selskap og lagkamerater. Bjørnar har inntatt rollen som manager for laget med stil. Organisering av lagskjemaer, video, godbiter, leker, orden i sakene. Til og med kaffe! De andre vennene rakk jeg ikke å henge så mye med, siden jeg tilbragte det meste av tiden enten i campingvogna, eller med mine egne hunder før og etter løp… Stolt og glad for de fantastiske prestasjonene, dóg! Både Bodil og Mari sto øverst på pallen flere ganger i helgen 🙂

Beste manager Bjørnar med powerkaffe til slappe deltagere før lagløpet lørdag 🙂

De individuelle løpene mine ligger her:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: