NKK Bø 2014: cert til alle, gulsløyfe til Kuling

Lørdag: Kulings første (og muligens siste, vi får se om vi må ha en blå for å få et internasjonalt championat en gang fremover i tiden) utstilling: gult. Kritikken lød slik (såvidt jeg klarer å tolke håndskriften):

3 år, åpen klasse hannhund, dommer Birgitta Svarstad (s).“Bra størr. Bra rygg luftig Maskulin hode Skulle bære ørene bedre. Skulle hatt lenger hals/brystdybde. Fallende kors sterk benstamme bra poter. Kunne vært bedre fram. Bra pels.” Kvalitetsgrad: good.


Regner ikke med å bruke utstillingsbåndet flere ganger, så det får henge på premiehyllen med gulsløyfa på 🙂

Kritikken

Kuling i full fløff.


Søndag var det klart for noe mye morsommere: agility! 
Harald Schjeldrup satte fine, flytige baner, og ga meg et sitat jeg kommer til å ta med videre (fritt etter hukommelsen:

Jeg synes ikke det er gøy å se på utfor når alle kjører ut. På samme måte synes jeg ikke det er så gøy å se på agility når alle disker heller.

Noe å tenke på i disse dager hvor det kan se ut til å gå mote i å gjøre banene så vanskelige som mulig…

Resultatmessig ble det en veldig bra dag, som startet med seier og championat til Orkan i ag, og fortsatte med tredjeplass til laget, og cert til både Bris og Kuling i hopp. Litt av en fangst:

 

Rent agilitymessig var ikke dagen fullt så bra for min del, ingen av løpene til Kuling var egentlig veldig gode. Vi ble slått på tid i flere av dem, og det var litt panikkfølelse fra start til mål. Det ser ikke så galt ut på video, men når jeg må tviholde i ham hele veien, blir sen over alt fordi jeg må henge og vente på at han skal svinge, og ikke kan stole på ham og ikke stikke så tidlig som jeg vil noe sted, da blir ikke følelsen helt på topp…

Her er video av alle tre og resten av laget:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: