Kick uten briefing

I dag gjorde jeg noe som var gøy for selvtilliten. Jeg tok utgangspunkt i gårsdagens oppsett, plasserte ut numre på tegningen, kikket på den fysisk ute i hagen mens jeg varmet opp Kuling, men kun fra sidelinjen. Så satte jeg Lu på starten, gikk ut og bare _satte_ banen. Nesten helt perfekt. Én stor sving fikk ikke lov til å ødelegge den gleden. Vet ikke om jeg var ekstra skjerpet eller hva som gjorde det, men følelsen av å sette en bane jeg ikke hadde briefet, på første forsøk, fikk meg nesten til å ønske at jeg hadde noen å dele det med. Men når man bor i gokk og stort sett trener alene, får man bruke bloggen til den delingen i stedet 😉

Her er banen:

…og her er to andre kombinasjoner på samme oppsett. Du kan forstørre bildet ved å klikke på det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: