Gåsahoppet 2014

Med mitt hode fullt av helt andre ting, og alt for lite søvn, ble det likevel et veldig bra stevne resultatmessig sett. Etter bare ett vimsete løp, innfant den lenge ettersøkte samarbeidsfølelsen seg! Vi var i form! Flere feilfrie løp, og enda fler som lett kunne vært feilfrie om jeg hadde vært litt senere ute, litt tidligere ute, eller bare ikke glemt banen et kort øyeblikk. Flinke, snille, dyktige Kuling!

Nå skal jeg prøve å rydde hodet mitt, og sette kurs for Arendal, og første landslagsuttak. Kroppen har i alle fall fått god hvile de siste dagene, og campingvognen blir med, så forutsetningen for å få nok hvile er i alle fall til stede.

Film, i kronologisk rekkefølge (selv om søndagen var aller best, resultatmessig):Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: