Uttaksstevne 2/4: Orre, Stavanger

På den positive siden:

  • Kun ett riv på hele helgen. Ser på filmen at jeg var sen, så det rivet skal jeg ta på mine skuldre, gladelig 🙂
  • Perfekte felt! (med unntak av at han falt av bommen, men det var vel ikke akkurat med vilje)
  • Kuling reddet meg flere ganger, så vi fikk vegringer i stedet for disk. Det har han ikke pleid å gjøre før. Når jeg er utslitt og ufokusert, prøver han virkelig å forstå.
  • I det siste løpet hadde han en av de beste tidene, selv om han hadde vegring 🙂
  • Selv om vi ikke ligger så bra an nå, er det bare 1/3 av poengene i uttaket som er delt ut foreløpig. Vi har to helger igjen, og den siste helgen alene teller 50%

Så til det jeg egentlig hadde tenkt å skrive:

Det gikk ikke alt for bra denne helgen. Fredagen (som ikke telte i uttaket) var ok, jeg er i dårlig form og slet med fokuset, så dro på oss noen vegringer. Men Kuling jobbet bra og gjorde så godt han kunne, inkludert å levere noen nydelige stoppfelt når jeg ba om det 🙂

Lørdagsløpene disket vi begge to. Hoppbanen var langt fra min smak, ekle vinkler til både pølse og særlig hjulet, hvis man ikke klarte å ligge foran (noe som var nesten umulig). Jeg gjorde et krampaktig på å komme meg foran, noe som resulterte i disk. Men skal jeg velge igjen, kommer jeg til å forsøke å gi hunden min trygge linjer, heller enn å unngå å diske… Agiltyløpet falt han av bommen (som var nest siste hinder, og satte seg selv pent tilbake på feltet, flink hund men disk). Andre gang i år. Hva skjer med det?

Lørdag disket vi hopp igjen. Ok løp, men sprang forbi hinder 3. Forstår det fortsatt ikke helt. Agilityløpet ble bedre resultatmessig, en fjerdeplass. Men totalt ufokusert på starten, HELT fjern. Ville ikke ha verken godbiter eller leke. Vet ikke om det var tispelukt som var tingen, det likner ham ikke å bli så satt ut… Kanskje han ikke var i form, jeg vet ikke… Men siden det løpet tross alt var det beste resultatmessig, blir det det som får plass i bloggen. Resten ligger som vanlig på youtube 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: