Kreativ banebygging

En av utfordringene med å trene alene, er at jeg nesten bare trener på ting jeg har planlagt selv. Det er stort sett en fordel, men ikke bare. Innimellom ser jeg vinkler på konkurranse som jeg aldri ville funnet på å sette opp selv. Vinkler jeg lurer på hvordan dommeren har kommet frem til. Rare vinkler. Vinkler jeg dermed aldri trener på.

Catrine ga meg denne ideen:

…og sånn ble banen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: