Ut i verden med agilitylandslaget

Jeg har virkelig ikke forstått det enda. Min første reaksjon var å begynne å gråte, og spørre om det er for sent å trekke seg. Jeg har kommet over litt av sjokket nå, og i alle fall begynt å glede meg 🙂

Det passer bra nå med litt seiling og fri fra agilityen for både meg og Kuling. Men sommeren blir ikke som planlagt. Vi må hjem og trene. For:
Kuling er tatt ut til å representere Norge og agilitylandslaget ute i den store verden! Vi skal til nordisk og VM!
På nordisk mesterskap i august skal vi konkurrere både på lag og individuelt. På VM i Luxembourg i september skal vi delta på det norske large-laget sammen med Bodil&Kelly, Aina&Isa og Ingrid&Cola. I tillegg er vi vel også første reserve individuelt på VM hvis jeg har forstått det riktig.
Stort! Godt jeg har litt tid på meg til å rydde i tanker og bli skikkelig klar for dette. Kuling er født klar. Den perfekte lagkameraten min ❤
Vi har jobbet for plassen vår. Med litt blod, mye svette og en god del tårer… På Gåsahoppet i april fant vi formen. Så tok livet noen brå kast med meg, og agilityformen måtte rett og slett nedprioriteres. Sånn som de første uttaksløpene gikk, avfant jeg meg rolig med at dette fikk bli et år å lære, vi skulle komme sterkere tilbake senere. Neste år. Lite visste jeg at vi skulle komme sterkt tilbake allerede på de to siste uttakene. Søndag i Bergen og søndag i Maridalen var vi best av alle i troppen i begge løp. Det var det som skulle til. Plutselig hadde vi en særs anstendig poengsum, tross uflaks, rot og tidvis dårlig form. Vi klarte det! Jøss, og hjelp, og jippi!
Nå skal vi først hvile litt, la vind, sol og saltvann gjøre sine underverker. Så skal vi fokusere alle agilitykreftene mot ett mål: å finne toppformen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: