Trening i vann

Noe jeg har gjort mye av i det siste (nærmere bestemt hver dag i en uke nå) er å trene både hundene og meg selv i vann. Vi er omgitt av store og små innsjøer, og uten manetene kan jeg også svømme langt uten allergiske reaksjoner 🙂 En og annen igle og litt sjøgress får jeg velge å leve med…

Kulings selvtillit i og rundt vann har vokst enormt, han hopper til og med fra både svaberg og brygge.

Selv Orkan har våget å svømme frivillig!

Etter en spontan vannliljeapportering uten kamera til stede forsøkte Camilla og jeg å gjenskape øyeblikket. Det ble ikke helt som tenkt, men noe gøy fikk vi da til 🙂

I går dro vi til Hjelset brygge, hvor det er skikkelig langgrunt på den ene siden. Fin sjanse til å variere belastningen.

Med andre ord. I denne varmen blir det mer vann enn agility. Men jeg har hatt treningsbesøk, og det gjør treningen min så mye bedre! Ikke bare trener jeg mer, jeg planlegger bedre, løser utfordringer bedre, og har det mer moro. Så litt sen kveldstrening har det blitt. Mer om det i et annet innlegg 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: