Nes-stevnet 2014

Sliten, men det var verdt det. Denne helgen har vi vært på Nes, Kuling og jeg (og Orkan, han har kjedet seg mest i campingvogna), og vi har konstatert at formen er i orden. Fredag vender vi nesen mot nordisk mesterskap, og det innfant seg ingen panikk i helgen. Av fem løp (det siste droppet jeg, orken var tom) ble det to feilfrie, og tre med et riv i hver. Ett av dem ble det disk på listen, for det revede hinderet skulle tas på nytt i oppløpet, og det var grundig revet, kan du si 😉

Vet ikke hvorfor det ble tre riv denne helgen, men det stresser meg ikke veldig. Tørt gress ble glatt for Kuling (uendelig lei av at han sklir, og skulle ønske jeg kunne gitt ham lengre klør eller anne hjelp…), kombinert med maksede hindre og varmt vær. Kanskje var det derfor. Kanskje noe helt annet. I alle fall fløt det bra på for oss, mer stabile enn dette har vi aldri vært!

Nå blir det mye hvile og litt trening, så håper jeg vi er klare til å kose oss på vårt første mesterskap. Jeg har lyst å nyte det! Ha det gøy! Legge nervene og ambisjonene i skuffen for en helg…

Alle fem løpene:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: