Løpende felt-fjas

Av en eller annen grunn er agilitymotivasjonen litt lav om dagen. Om tre uker er jeg på vei til VM. Hvordan kan treningsdippen infinne seg NÅ? Godt det er både vm-samling og konkurranse i Maridalen før vi reiser noe sted…

I alle fall, jeg prøver å trene litt hver dag, selv om jeg ikke helt har hatt ork og motivasjon til å trene spesielt smart eller planlagt. Jeg skal legge en detaljert treningsplan for neste uke.

Først skal Kuling få være gjeterhund hele helgen. Vi kommer nok aldri særlig langt med gjetingen når jeg ikke har tid til å trene jevnlig. Men det er fortsatt fascinerende, og Kuling synes det er veldig, veldig gøy. I tillegg er det fin avveksling som fysisk trening 🙂

I mellomtiden har vi trent på noen ting som er gøy, uten å være spesielt målrettet. Vi har for eksempel puslet litt med ren verbal hinderdiskriminering (gjennom-gjennom, bom, slalåm), og litt med løpende felt. Løpende felt er gøy når det funker. Jeg lurer på om vi noen gang får dem bra nok til å bruke dem stabilt på konkurranse….

I går funket det, og var gøy, i alle fall:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: