Enjoy the ride

Jeg kjenner VM-nervene kommer krypende. I går gruet jeg meg nesten. Når noen spør, blir jeg fnisete. Når jeg ser for meg at jeg og Kuling går gjennom slusene mot banen, knyter det seg i magen. Jeg har litt mental forberedelsesjobb igjen å gjøre før jeg er klar for å prestere…

I går la jeg til denne låta i “agility”-listen min på spotify. Refrenglinjen passer bra til ambisjonene mine:
“‘Cause if it’s fast or slow, all I really know is I’m gonna enjoy the ride.” For det er jo det jeg skal, nyte opplevelsen.

Så, når du ser meg briefe på livestreamen på VM, så kan du gjette at det er dette jeg har i ørene. Her er de første 15 låtene i agilitylisten min. Låter som får meg glad, gir meg energi, gir meg lyst til å hoppe, lyst til å kline til. Følelser jeg trenger for å trives, yte, prestere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: