Lånt et bord

I et anfall av VM-nerver innså jeg at det er noen hindertyper Kuling nesten aldri ser annet enn på konkurranse. Vippe, møne, hjul, bord og mur har jeg ikke selv. Vippe, møne og hjul ser han en gang iblant på trening hos andre. Mur ser han veldig, veldig sjelden på trening (men en gang iblant på konkurranse), og bord, det har han sett én eneste gang siden før han debuterte i klasse 1!

Så viste det seg, mirakuløst nok, at en av klubbene i nærheten faktisk hadde et helt ok bord stående. Det har bare aldri vært fremme på trening. Så nå har jeg fått låne det, og det står i hagen for litt grunntrening. Jeg synes faktisk bordet kan være en grei utfordring i en bane, om det er et veltrent hinder på lik linje med alt det andre vi trener på. At det derimot fortsatt forekommer selv om det i praksis er utelatt fra ordinær hinderpark på vanlige konkurranser, er jeg vel mindre begeistret for.

Men ikke søren om et bord i banen skal få vippe meg av pinnen på VM. Neida, her skal alle grunnferdighetene være i orden, så kan bare sommerfuglene i magen gå og legge seg i halvannen uke til 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: