Ventetrening

På grunn av mye trøbbel, uvennskap og urettferdighet i flokken, er Orkan mer hos venner enn han er hjemme for tiden. Veldig glad for at jeg har gode venner som tar vare på ham mens vi leter etter løsninger.

Siden Kuling må ha treningsfri fra alt som innebærer slitasje på poter, blir det litt triksetrening inne. Og da kommer vi tilbake til et tema jeg har vært innom mange ganger; hvis vi trener med én hund, det være seg inne på teppet eller ute på agilitybanen, går de andre bananas. Ikke lett å kontrollere med flere hunder tilstede, og særlig ikke når vi i tillegg har måttet skille hundene våre mye i det siste, og de altså gjerne befinner seg bak en dør.
Så jeg benytter anledningen mens jeg bare har to, relativt avslappede hunder hjemme, og har lagt en plan:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: