Dogs in boots

Jeg er glad Kuling ikke er en av disse:

Denne helgen er det nemlig endelig tid for Norwegian Open! Vi har hatt tasstrøbbel og treningsfri, og potene begynner nå å nærme seg normalen igjen. Krevende å klare å slappe av, når man helst vil trene mot årets største agilityhappening på hjemmebane…

Avslappet kållis.

Etter mye leting og grubling fant jeg til slutt en plasterteip (norgesplaster robust heftplaster) som sitter på potene selv om de blir våte. Yes! Da kan han få bevege seg litt uten å forstyrre tilhelingen. Så nå går både jeg og Kuling med teipede gnagsårføtter, og i dag tar vi oss endelig en skogstur, etter tre uker hvile 🙂

Bra teip, med veldig bra lim som tåler både bruk og fukt!
Jeg har teipet over flekkene med tynn, sårbar hud, så han kan få bevege seg litt uten å slite på det som gror.

Teipen må av for å kunne konkurrere (han må være helt “naken” på banen). Jeg håper potene holder gjennom en hel helg. Mellom slagene skal han i alle fall ha sokker på. Null lufting og oppvarming på grus/asfalt barbent på denne karen. Vi tar ingen slitasjesjanser før huden ser helt normal ut igjen. Jeg unner ham ikke samme problem som jeg har selv; gnagsår som stadig blir plaget og aldri får grodd ordentlig.

NeonSokkeLu på en liten testrusletur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: