Strekk

Jeg som stadig maser om skaderisiko, farlige momenter, oppvarming og fysikk, har fått meg en i retur. Jeg slurvet med oppvarmingen før en ridehustrening for noen uker siden (ikke hundens oppvarming, takk og lov, men min egen). Dermed fikk jeg en strekk i låret.

Halt noen dager, så trodde jeg at det var borte. Den gang ei. Neste trening, godt oppvarmet, og det smalt i låret igjen. Med andre ord må jeg ta dette mer seriøst.

Det blir ingen løping før etter jul. Og jeg får være forsiktig på sesongstarten i Langesund. Selvsagt varmer jeg opp låret ekstra godt, og jeg merker at muskulaturen rundt kompenserer bare jeg går rolig på trening. Instinktivt forsiktig. I tillegg har jeg bedt fysioterapeuten min om råd for oppvarmingsøvelser som er mer spesifikke.

Så, for tiden trener Kuling kun hinderferdigheter. Særlig har vi hatt fokus på løpende felt og slalåminnganger. Vi trenger det også, men det frustrerer meg enormt å ikke kunne trene litt handling når jeg har tegnet en bane til ridehustreningen og de andre får prøve seg… Viktigst av alt er å bli bra til sesongen drar igang, så jeg får grave frem litt mer tålmodighet…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: