Vintertrening

Vi har ikke tidenes beste tilgang til innetrening akkurat (gleder meg til den siden av å bo et annet sted neste vinter!), så man får ta de mulighetene man får. Nyttårsaften fikk jeg trene i Oslo med Karine og Tone, helt herlig! I tillegg var det plussgrader da jeg besøkte pappa, og med et par sammenleggbare hoppehinder i bilen, fikk jeg lurt inn litt trening der også. Oh! Og låret har holdt! Riktignok har jeg varmet opp nøye, hatt stram bandasje rundt og løpt forsiktig, men likevel: happy! Snurr noen små filmklipp:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: