Ridehallbaner

Vi har tilgang på ridehalltrening to ganger i uken fra januar og til det blir vår. Luksus å få doble treningsmengden! Alt for lite trening for Kuling egentlig, men slitsomt nok når underlaget er tungt og kveldene er sene. Så får vi heller glede oss til barbent-trening i sommervarmt gress.

Her er noen av banene jeg har tegnet i det siste. Oftest har de et enkelt og et vanskelig alternativ, samt en tanke om diverse detaljer jeg vil trene på. Du kan gjerne bruke dem til å trene på, men husk å oppgi hvem som har laget dem hvis du publiserer dem noe sted 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: