Januar 2015: Kløftastevnet

Vi var en tur på Kløfta på lørdag, og tok med oss en andreplass i hoppklasse hjem i bagasjen. Jeg hadde til og med briefet feil, så å beholde fokus og løpe riktig retning gjennom hele løpet, var måloppnåelse i seg selv. Å attpåtil gå feilfritt og få andreplass, ble ren bonus og ekstra godfølelse. Her er filmen:

Ag-klassen var derimot mer kaotisk for oss. Tvilsomme felt (endte med at jeg tok vippen på nytt), men også flere andre feil. Jeg eksperimenterer litt med hvor høy på jubel Kuling kan være, og likevel klare å konsentrere seg. Vi har utfordringer der enda, men det er SÅ mye bedre enn for bare et år siden! Med økt fart kommer større svinger, og det er en evig prosess å tjene hundredeler. Det føles i alle fall som om vi er på vei i riktig retning, og til helgen skal vi på kurs. Vi gleder oss!

På mentalsiden var jeg etter egen vurdering målrettet og flink. En klar glipp å briefe feil i hoppklassen til det var ett minutt igjen av briefingen, og jeg vet ikke helt hvorfor. Jeg klarte i alle fall å skrive konkrete målsetninger for hvert løp, og krysse av hva vi lyktes med etter løpet. I tillegg skrev jeg en solid positivliste for begge løpene, som blant annet inneholdt stikkord som: “ingen riv”, “smilte da jeg gikk fra ham på start”, “bra sving på #18”, osv.

Jeg vet ikke om det er akkurat sånn jeg vil bruke treningsdagboken, men akkurat nå virker det som en god måte å holde orden på alle ballene i luften, og tvinge meg selv til positivt fokus. I løpet av de neste månedene får vi mange nye innspil gjennom onlinekurset i mentaltrening (det går fortsatt an å melde seg på, sjekk ut www.out-n-out.education), det ser jeg frem til!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: