Moelv 2015: norsk agilitychampion!

Kuling-statistikk for helgen i Moelv:
Fem løp. Tre feilfrie. Ett championat. En nødredning. Tre pallplasser. To riv. En kriteriespisende feltfjållekållis. Mer bra enn dårlig, og både stolt og rørt over den fantastiske lille hunden min
Videobevis:

Kuling har vært en stjerne. Han har virkelig prøvd å forstå hvor vi skulle, selv når jeg havnet på feil sted til feil tid og holdt på å sende ham en helt annen vei. Dette er nytt! Kuling er ikke kjent for å vente, sjekke og prøve å forstå. Han har vel heller vært litt i overkant trygg på at det beste er å velge det hinderet han tror på, og heller sjekke med meg etterpå 😉

Kun to riv, begge i det første løpet, inkludert hinder én, hvor jeg ikke klarer å forstå hvorfor han river. Mye annet bra i det løpet, han virket å være i god modus. Det burde vært enkelt. Og om jeg ikke husker helt feil gjorde han nesten det samme i fjor. Kanskje var det de flekkete pinnene. Kanskje vanskeligheten med oppvarming inne i en veldig trang hall. Eller kanskje noe helt annet. En del sånne ting får man aldri vite, men gruble kan man jo alltids.

Smått sur avslutning på helgen å måtte diske ham for to dårlige felt i samme bane, men det må til. Frem til neste stevne skal jeg teste enda mer feltproofing på samme måte som jeg gjorde på torsdag: legge ut leke i mål, gå en lang bane, med felt mot slutten. Han gjør nemlig ikke denne tabben særlig ofte på trening. Det er en konkurranseting. Men jeg har klart å lure det frem ved å gå ordentlig inn i banemodus.

Vi skriver feltproofing i treningsdagboken for hundre og ellevte gang, og prøver å fokusere på å glede oss over en veldig bra helg. Resultatmessig helt på høyden: de fleste løpene var faktisk feilfrie!

Jeg jobber med en målsetningsformulering på det temaet. Jeg vil ha overvekt av feilfrie løp. Men et prosentmål for året har sine ulemper. Sånn som denne helgen kan det gjerne være. Så kanskje det får bli målet: flest feilfrie løp, på de fleste av stevnene?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: