Oppskrift: bygge bom

Jeg har bygget de fleste av agilityhindrene mine selv, tunnelene har jeg kjøpt fra NTI-global, som er overlegne på pris ift kvalitet. Jeg får stadig spørsmål om oppskrift fra de jeg ikke har som venner på facebook (som har fått dette i form av et album), så jeg deler albumet her, inkludert kommentarene nederst som beskriver fremgangsmåten.

Hvis jeg skulle bygget en ny bom akkurat i dag, ville jeg vurdert å investere i teppe med tverrstriper eller kanskje i gummibelegg. Men så lenge vi forstatt møter sandmalte hinder på konkurranse, er det en fordel å ha trent på det også…

Jeg ville i tillegg ha brukt en langt dyrere forskalingsfinér, både til rammeverket og til platene. Men den bommen som bygges i denne oppskriften er nå to år gammel, og lever fortsatt i beste velgående. Den skal riktignok få litt ny maling i år.

Her er bildene:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: