Bygget hjul, WAO-style

En rockering, to typer rørisolasjon, mye teip og litt strikk. Alt fra biltema. Det tok en omtrent en halvtime, og jeg henger det opp på noen hinderstøtter jeg har fra før. Ideelt sett skulle det vel ha hatt egne støtter uten vinger, men dette er kun for egentrening, så det tviler jeg på at jeg gidder 🙂

Jeg har lenge savnet å ha et hjul å trene hoppteknikk på (litt som at jeg savner møne, vippe, mur osv også, siden jeg nesten bare trener alene her hjemme), så dette er et skritt nærmere å føle meg trygg på at hundene kan hoppe hjulet bra uansett hvilken vinkel de kommer mot det.

Jeg har lurt litt på å bygge et standard hjul, delbart (i polstret, sirkelskåret finér med magneter), men siden vi skal på WAO i mai, og siden den typen hjul uten ramme rundt ser ut til å skape langt færre kræsj og skader, ble det denne varianten i stedet. Den er rivbar og lett, så hvis de skulle kræsje blir de verken hengende eller får en ramme over seg. Har i tillegg hengt det opp med strikk, så det ikke skal gi noen bråstopp om man slår borti det.

Her er noen bilder fra prosessen:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: