Hove april 2015 – årets første uttaksstevne

Hjemme igjen med tre av fire tellende resultater og noen nyttige uttakspoeng, men langt viktigere enn det: en følelse av at jeg og Kuling stort sett samarbeider i de fleste løp, at det er stang-ut i de løpene som ikke blir stang-inn, og at vi har forbedret oss masse siden sist vi var på Hove for et år siden.

En veldig stor forskjell fra i fjor, var at jeg ikke så Kuling tryne mer enn én gang, og det var i en tunnel! I fjor skle og falt han over hele banen. Både har han fått bedre klør etter at vi begynte med biotintilskudd, men arrangøren har i tillegg vært flinke og fått banen børstet opp før stevnet. Takk!

Jeg har kunnet krysse av for de fleste tagpointsene mine, godfølelseskalaen har vært over halvveis i alle løp, og jeg har funnet ting å fylle positivlistene med. Da må vi vel kunne konkludere med at det agilitymessige har vært i orden denne helgen.

Det meste av en stevnehelg tilbringes jo utenfor banen, så å ha med Sigurd på tur, og i tillegg grille og prate og kose oss med mange gode venner, gjør opplevelsen langt mer komplett og verdt å anstrenge seg for, enn om dette bare handlet om hva jeg og hunden drev med de få sekundene vi har til rådighet på kunstgresset 🙂

Bonus: Kuling ligger på 3. plass i uttaket så langt. Bare en firedel av poengene er utdelt hittil, men en god start har vel aldri skadet noen?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: